Sådan tænder du op i Weber kulgrill
Lær at optænde din kulgrill fra Weber
Enhver dansk sommeraften kalder på en god grill. Med Weber grill til kul kan du skabe den helt rigtige autentiske grillstemning. Her er en god optænding altafgørende for at kunne imponere familie og venner med saftige stege, sprøde grøntsager og luftige brød fra kulgrillen.
Sådan starter du en kulgrill:
-
Hæld den ønskede mængde briketter i grillstarteren
-
Læg 2-3 optændingsblokke på kulristen og tænd dem
-
Sæt grillstarteren på kulristen over optændingsblokkene
-
Briketterne er klar, når flammerne når op over dem. På det stadie vil de varmeste af dem typisk være dækket af et tyndt lag aske. Det tager 20-40 minutter - afhængig af, hvor mange og hvilke briketter du bruger
-
Tag grillhandsker på og hæld forsigtigt briketterne ud på kulristen efter den ønskede grillmetode
-
Når briketterne er placeret i grillen, og maden er arrangeret derpå, lægges låget på grillen. Det er nemlig sådan, du griller i en kulgrill ... med låg på!