Weber rygeovne og røgegrill
I USA bruger de både damp og røg til at give kødet den helt rigtige BBQ-smag. Det kan du også gøre med en Weber rygeovn, hvor det er nemt at fylde mere vand på undervejs i tilberedelsen. Se vores udvalg af Weber rygeovne på Bilka.dk herunder.
Weber rygeovn gør det nemt at skabe mad med den rette BBQ-smag
Er du til pulled pork og spareribs, som de tilbereder dem i USA, er det en Weber rygeovn, du skal have. I den kan du langtidsstege din mad ved en lav temperatur i mange timer. Den kan sagtens holde i 20 timer eller mere.
- Kan holde en lav temperatur over lang tid
- Både mulighed for at dampe og ryge maden
- Muligt at skabe et fugtigt miljø med vandfad
I ovnen er der et vandfad, som du nemt kan tømme for vand. Med det kan du regulere luftfugtigheden i ovnen. I danske rygeovne har vi mest fokus på røgen, mens de i USA også har fokus på at skabe et fugtigt miljø. Derfor giver denne rygeovn dig netop den originale amerikanske smag.
Sådan vælger du den rette Weber rygeovn
Når du skal vælge en Weber rygeovn, er det først og fremmest vigtigt, at du ser på, hvilken størrelse du har brug for. Har du en stor familie, eller får I tit mange gæster, er det oplagt, at du vælger vores største model på 57 cm.
Hvis du fisker eller går på jagt, kan du have brug for at tilberede større mængder af kød i din rygeovn med jævne mellemrum. I det tilfælde kan det derfor også være en god ide, at du vælger en større model.
Rygeovn og grill kan supplere hinanden
Har du en grill, tænker du måske, at en Weber rygeovn ikke er nødvendig. I en grill og en rygeovn kan du dog fremstille maden på to forskellige måder. Er du vild med at tilberede din egen mad, er det derfor oplagt, at du har begge dele.