Bøffelmozarella på rygeovn
Prøv en ny, spændende ret røget over træflis
Vi har fundet en anderledes opskrift fra Char-Broil: bøffelmozarella røget i din rygeovn. Dette er den perfekt opskrift til dig der gerne vil prøve noget nyt. Oste-retten er forholdvis let at lave og kræver blot, at du har en smule træflis til rådighed.
Det skal du bruge
Træflis
4 bøffelmozarella-fletninger (ca. 100g hver)
Hampebånd
80g tørrede tomater
Lunkent vand
2 appelsiner
2 fennikelknolde med top
Olivenolie
Salt
Peber
Sådan gør du
Bind mozarella-fletningerne sammen med hampebånd og hæng dem i din rygeovn.
Mozarella-fletningerne skal røges ved ca. 130 grader i 15 minutter.
Imens skærer du appelsinerne i fileter og fang saften i en skål.
Fjern den grønne top på fenniklen og læg den til siden, Skær fennikel i tynde skiver og læg dem ned i appelsinsaften. Samg blandingen til med olivenolie, salt og peber.
Skær de tørrede tomater i små tern og læg dem ned i saften. lad det hele trække i cirka 30 minutter.
Tag hampebåndet af den varmrøgede bøffelmozarella og løsn fletningerne med to gafler, på en tallerken.
Lægefterfølgende salaten af fennikel, sppelsin og tørrede tomater ovenpå.
Anret lidt af den grønne top fra fenniklen ved siden af og krydr med lidt sort peber.