Sådan laver du chicken chino på grillen
Saftige, braiseret kyllingelår med krydret topping
Vi ved hvor svært det kan være at finde nyt inspiration til grillmad. Derfor har vi her en lille opskrift til dig, der gerne vil lave en god ret med safitig kylling. Opskriften på Chicken chino er fra Char-Broil og giver en masse smag til din kylling!
Det skal du bruge
4 kyllingelår (ca. 1,4kg kylling i alt)
Til at krydre kyllingen
2 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 spsk. anis
1 spsk. kommen
2 spsk. korianderfrø
1 spsk. cayennepeber
Til din topping
4 grillede forårsløg
2 spsk. ristede løg
1 chili (mild)
1 helt hvidløg
1 lille knold ingefær
100 g chulpe-majs
1 tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
Lidt koriandergrønt
Olivenolie
Sådan gør du
Start med at blande ingredienserne til at krydre kyllingen.
Gnid kyllingen ind i krydderiblandingen og vakummer den. Alternativt kan du også pakke kyllingen ind i en plastikpose.
Sæt kyllingen til at hvilke i køleskabet i 24 timer, så krydderiet kan trænge ind i kødet.
Når kyllingen har stået i køleskabet i 24 timer, så tager du den ud og smider den på grillen. Kyllingen skal have cirka 25 - 40 minutter ved 180 grader,
Forårsløgene grilles ved siden af kødet.
Imens steges chulpe-chips i olie.
Hak de øvrige ingredienser til toppingen groft og skær forårsløgene i store, tynde skiver.
Sørg for at det hele er blandet godt sammen.
Når kyllingen er klar, så tilføjer du toppingen af olivenolie, salt, spidskommen, kanel, ristede løg og chulpe-majs på kyllingelårene.