Sådan griller du en helsidet laks
Lækker laksefilet med ingefærøl og grøn tabasco
Laks er alletiders, når den kommer fra din grill. Derfor har vi her fundet en opskrift frem fra Char-broil på en super lækker, helsidet laksefilet med en marinade lavet på ingefærøl, samtidig med at du får et lille kick fra tabascoen.
Det skal du bruge
1,8 kg laksefilet (med skindside og skæl)
Til marinaden
1 dåse ingefærøl
2 spsk. grøn tabasco
Til Pico de Gallo
4 store bøftomater
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
1 bundt friske koriander
2 limefrugter
Jomfruolivenolie
Havsalt
Sort peber
Sådan gør du
Kog ingredienserne til marinaden op i en lille kasserolle, og reducér væsken lidt.
Fisken grilles på skindsiden og skal ikke vendes. Du skal pensle fisken hvert 5 minut med marinaden.
Fisken er færdig, når skinet er forkullet, og den stadig er glasagtig på toppen.
Til Pico de Gallo-salsaen, skærer du tomaterne i tern, samt forårsløgene snittes fint, hvidløg hakkes og korianderfrø plukkes. Bland disse sammen med olivenolie og smag til med salt og peber.
Anret fisken med Pico de Gallo-salsaen øverst.