Kalvemørbrad på grillen
Få opskriften på lækker kalvemørbrad på grill
Er du på udkig efter en super lækker ret med kalvekød, så kan vi anbefale denne opskrift fra Char-Broil. Opskriften byder på et lækkert stykke kalvemørbrad i en smagfuld gin-marinade. Læs med her.
Det skal du bruge
- 4 stk. kalvemørbrad
- Lidt gin
- 1 stor knold fennikel
- 300g sushi-ingefær/syltet ingefær
- 1 bergamotte
- Salt
- Sukker
- Olivenolie
- Rapsolie
- Smør
Sådan gør du
- Kalvemørbraden marineres i gin og grilles kort og varmt, til den har en kernetemperatur på cirka 51-53 grader. Ved denne temperatur er mørbraden nemlig stadig rosa indeni.
- Mens du griller kalvemørbraden, dryppes suhsi-ingefæren af og karamelliseres ved 140 grader i varm olie.
- Fennikelknolden snittes fint, blandes med det grønne og smages til med salt og olivenolie.
- Til sidst lægges fennikel og karamelliseret ingefær ovenpå kalvefileterne, og der toppes med revet skal og saft fra bergamotten.
- Du kan, efter smag og behag, tilføje en lille klat saltet smør.