Kylling med friskost og bacon på grillen
Lav en super sprød kylling direkte på grillen
I den her guide viser Grilltips dig, hvordan du nemt griller kylling med friskost og bacon på grillen.
Det er en duper nemt og lækker ret, som helt sikkert vil være i hit til en god salat eller sammen med nogle nye, danske kartofler.
Sådan gør du
Start med at tage dit kyllingebryst og skær det over. Herefter banker du det med en kødhammer, så kødet bliver fladere.
Herefter tager du et af stykkerne og smører friskost ud på kyllingen.
Rul kyllingestykket sammen og gør det samme ved de andre stykker.
Når alle kyllingestykker er blevet smurt med friskost og rullet sammen, så er det tid til at pakke stykkerne ind i bacon.
Start med at lægge to stykker bacon på langs og et stykke på tværs. Læg herefter kyllingen ind i midten og læg de to vertikale baconstykker nedover kyllingen.
Prøv at se om du kan krydse dem. Fold det sidste styk bacon op over kyllingen og sæt den fast med en tandstik.
Læg alle de færdigfoldede stykker op i en foliebakke, så de er klar til grillen. Foliebakken sørger for, at dit bacon ikke brænder fast til grillristen.
Grill stykkerne i cirka 20 minutter, men hold øje med dem, så de ikke brænder på.
Tag kyllingen af, når den er færdig, og server gerne sammen med en lækker salat.
Sekundbeskrivelse af ovenstående video
00:00 - 00:16 : Introduktion til retten
00:17 - 00:48 : Forberedelse af kyllingebryst
00:49 - 01:19 : Rul kylling ind i bacon
01:20 - 01:39 : Grill kyllingestykkerne
01:40 - 02:16 : Tag af grillen og server