Mexikanske hakkebøffer med nacho crunsh
Prøv en anderledes og fantastisk grillopskrift
I denne guides hjælper Grilltips dig med at lave en super lækker grillret. De mexikanske hakkebøffer med nachos crunch er et super godt twist på den ellers velkendte danske hakkebøf. Giv dig i kast med denne lækre grillret og inviter vennerne forbi.
Det skal du bruge
500 g hakket oksekød
Et brev mexikansk krydderi
En lille smule cheddarost
Nachoschips
Olivenolie
Sådan gør du
Bland oksekødet sammen med det mexikanske krydderi. Du kan finde mange forskellige typer, så prøv dig frem med den krydderiblanding du bedst kan lide.
Herefter kommer du lidt cheddarost ned i blandingen og ælter det hele godt sammen.
Du kan med fordel lade kødet hvilke i 10 - 20 minutter, så krydderiblandingen kan trække godt ud i kødet. Dette er med til at give en endnu bedre smag.
Når farsen er færdig med at hvile, så former du dine bøffer.
Husk at hakke dine bøffer i overfladen - det er nemlig med till at bryde strukturen og sørge for, at dine bøffer ikke trækker sig så meget sammen når de smides på grillen (eller panden indenfor).
Paneringen til dine bøffer, består af hakkede nachoschips. Kør dine chips igennem en minihakker, så du får den fineste panering. Nachochipsene skal hakkes så fint, at de ligner rasp.
Vend dine bøffer i dit nachosrasp. Giv bøfferne en smule olivenolie, inden du lægger dem på grillen - så undgår du at de brænder fast.
Giv bøfferne 5 minutter på den ene side og vend dem herefter. Når bøfferne er færdigsteget, så tager du bøfferne og ud serverer dem.
Sekundbeskrivelse af video
00:00 - 00:15 : Introduktion af retten
00:15 - 00:41 : Sådan laver du bøfferne
00:42 - 01:36 : Sådan former og panerer du bøfferne
01:37 - 02:19 : Grillning og serverig af bøfferne