Pizzasnegle på grill
Lækre, sprøde pizzasnegle til både børn og voksne
Pizzasnegle er et hit både som snacks og til madpakker. I denne guide viser Grilltips dig, hvordan du nemt og hurtigt laver pizzasnegle direkte på grillen.
Det skal du bruge
Til pizzadej
2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl olivenolie
Sådan gør du
Pizzadejen
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt herefter resten af ingredienserne. Rør dejen på en røremaskine eller ælt den i hånden til den er lind og smidig.
Alt afhængig af meltype skal du måske tilsætte en smule ekstra mel. for at dejen bliver helt perfekt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
Når dejen er klar, så ruller du den og og putter dit foretrukne fyld på.
I denne video bliver dejen smurt med koncentreret tomatpuré, skinkestrimler og krydderier.
Herefter ruller du dejen sammen til en pølse. Sørg for at trække en smule i dejen, så du får godt fat om fyldet.
Når dejen er rullet, så skær enderne af. Herefter skærer du dejen ud i pæn skiver i en størrelse, der passer til pizzasneglenes formål.
Herefter tager du skiverne og vrider dem rundt og samler enderne. Pizzasneglene ligner derefter små bolde, men fyldet er ligeligt fordel i hele sneglen.
I denne video bliver pizzasneglene grillet på grillrist og ikke en bagesten. Du kan dog nemt lave dem på bagesten også.
Bag pizzasneglene på grillen ved 200-220 grader i cirka 15 minutter.
Sekundbeskrivelse af ovenstående video
00:00 - 00:33 : Introduktion til retten
00:34 - 01:01 : Opskrift på pizzadej
01:02 - 02:32 : Sådan laver du pizzasnegle
02:33 - 02:58 : Tilberedning på grillen
02:59 - 03:27 : Servering af pizzasnegle