Sådan laver du pølseret i grill
En dansk klassiker direkte på grillen
Den danske pølseret er en ægte klassiker på bordet. I denne guide viser Grilltips dig, hvordan du laver klassikeren direkte på din grill. Retten er super hurtig og nem at smække sammen, og du vil få mættet gæsterne.
Sådan gør du
Tag en foliebakke og put lidt olivenolie i bunden.
Put nogle grofthakkede kartofler og udskåret pølser ned i bakken.
Du kan med fordel smide lidt rødløg, paprika og friskost ovenpå. Afslut med en smule olivenolie på toppen.
Pak foliebakken ind i sølvpapir og stik lidt huller i den.
Stil foliebakken på grillen med middelvarme i cirka 20 minutter.
Når pølserne og kartoflerne er færdige, så tager du retten af og serverer den.
Sekundbeskrivelse af ovenstående video
00:00 - 00:55 : Introduktion og forberedelse af retten
00:56 - 01:41 : Tilberedning af pølseret på grill
01:42 - 02:09 : Servering af retten