Sådan griller du mørbrad, andebryst og andet
Brug 50/50 metoden til at tilberede kød på grillen
Skal du have grillet kyllingelår, andebryst eller mørbrød? Så er 50/50-metoden det oplagte mulighed, da metoden er god til tilberedning af mad, som først skal brunes og efterfølgende steges. Den kan både bruges på en kuglegrill og en gasgrill.
Metoden kan også benyttes, når tilberedt mad skal holdes varmt, mens andet grilles.
Kyllingelår, andebryst og mørbrad på kuglegrill
Placér en drypbakke i den ene side af grillen og briketterne i den anden. Hæld lidt vand i drypbakken for at undgå, at kødsaften brænder fast i bakken. Briketterne skal have en grå farve og gløde, før de er klar.
Kyllingelår, andebryst og mørbrad på gasgrill
På en gasgrill tændes brænderne i den ene side. Derudover følges ovenstående guide til kuglegrillen.