Burger med confiteret and og coleslaw
8 stk.
Er and også en favorit hjemme hos jer, når juletiden nærmer sig? Så er denne opskrift på andeburger et perfekt indslag på middagsbordet. Her får du julesmag for alle pengene fra både confiteret and, en lækker coleslaw og et hint af appelsin.
Det skal du bruge:
- 1 dåse Princip confiterede andelår
- 2 pakker Princip Brioche Burgerboller
- 1/2 rød spidskål
- 1 tsk groft salt
- Saft af 1 appelsin
- Kerner fra 1 granatæble
- 1 æggeblomme
- 1,5 dl rapsolie
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 tsk æblecidereddike
- Salt
- Peber
- 16 mynteblade
Sådan skal du gøre:
Kålsalat:
Snit kålen fint og drys salt over.
Kram kålen indtil den falder sammen.
Tilføj appelsin saften og granatæblekernerne.
Dressing:
Pisk æggeblomme, dijonsennep og æblecidereddike let sammen.
Pisk nu, imens du tilføjer rapsolien i en tynd stråle.
Smag til med salt og peber.
Burger:
Tag andelårene ud af dåsen.
Lad dem dryppe af for kyllingefedt og pil kødet af benene.
Steg på en pande ved høj varme indtil det er sprødt.
Rist briochebollerne.
Smør dem med dressing og fyld dem så med sprødt and og kålsalat.
Saml burgeren og top med friske mynteblade.
Server.