Energibar

Proteinbar med kokos og chokolade, 16 stk

Cookie-base:

  • 180 ml fint kokosmel
  • 125 ml mandelmel
  • 75 ml kokossukker
  • 125 ml cashewnøddesmør
  • 125 ml agavesirup

Bland alle ingredienser sammen til en glat dej i en food processor.

Pres cookiedejen ned i en stor rugbrødsform med bagepair.

Tryk cookiebasen ud i formen, så hele bunden er jævnt og pænt dækket.

Stil formen på køl og tilbered i mens karamellaget.

Karamel:

  • 125 ml kokosolie
  • 125 ml smooth peanut butter
  • 125 ml agavesirup

Blend alle ingredienser sammen til en homogen masse.

Hæld karamelblandingen på toppen af cookie-blandingen og stil igen formen på køl. Tilbered i mens chokolade toppingen.

Chokolade Topping:

  • 200 g mørk chokolade 70-80%
  • 125 ml kokosolie

Hak chokoladen groft og kom det ned i en lille gryde sammen med kokosolie.

Rør nænsomt i grunden indtil chokolade og kokosolie er smeltet sammen og helt homogen.

Hæld chokoladen på det kolde karamellag og lad det størkne en smule.

Pynt med hakkede tørrede tranebær, stykker af tørret mango og kokosflager.

Tip:

Du kan pynte dine energibarer med netop de nødder og tørrede frugter du synes bedst om. Græskarkerner, hørfrø osv. er også et glimrende og sundt alternativ.