HJEMMELAVET PÅSKEÆG AF MARCIPAN OG CHOKOLADEOVERTRÆK

8 stk.

Påskeæg

  • 260 g. marcipan
  • 150 g. hakket chokolade - brug mørk, lys eller hvid chokolade.

Pynt efter eget ønske f.eks. krymmel, hakkede nødder, fondantblomster, støv af guld eller glasur.
Rul marcipanen til en pølse og skær den ud i 8 lige store stykker.
Rul hvert stykke marcipan til en kugle og form marcipankuglerne til et æg.
Kom chokoladen i en skål og smelt chokoladen over et vandbad.
Læg hvert marcipanæg på en gaffel og overtræk med den smeltede chokolade.
Pynt æggene imens chokoladen er våd, så pynten bliver siddende.

Blomster af fondant

Hvis du vil at lave blomster af fondant skal du bruge hvid, gul og grøn fondant.
Rul et stykke grøn fondant tyndt ud og skær små blade ud.
Rul et stykke hvidt fondant tyndt ud og skær små blomster ud.
Rul små stykker gul fondant til små kugler, som sættes på de hvide blomster.
Hæft blomster og blade på marcipanæggene med lidt smeltet chokolade.