Ispinde i tre farver
Isformen kan købes i Bilka
Køl ned i sommervarmen med en iskold ispind. Her giver vi dig tre gode opskrifter, så du kan komme godt i gang med at lave ispinde derhjemme. Isformen kan du købe i dit lokale Bilka varehus, og så er det ellers bare med at komme i gang i køkkenet. Hiv gerne børnene med, som uden tvivl vil få en sjov oplevelse ud af at lave de farverige ispinde – og naturligvis spise dem efterfølgende.
Vaniljeis med røde prikker
- 60 g æggeblommer
- 1 vaniljestang
- 40 g rørsukker
- 2,5 dl fløde
- Cremet jordbærmarmelade i squeezer
Sæt prikker af jordbærmarmeladen i isformen og frys dem ned.
Imens de fryser laver du iscremen.
Skrab vaniljekornene ud og bland dem med rørsukkeret.
Pisk vaniljesukker og æggeblommer til de er en lys og luftig æggesnaps.
Pisk så fløden til en meget let skum og vend det sammen med æggesnapsen.
Hæld iscremen over i dine forme med prikkerne og frys dem ned.
Mango-is
- 50 g sukker
- 30 g glykosesirup
- 100 g vand
- Skal og saft af 1/2 citron
- 300 g mango fra frost, optøet
Kom sukker, vand og glykosesirup i en kasserolle og kog det til sukkeret er opløst.
Afkøl siruppen lidt.
Kom mango i en blender sammen med citronsaft og skal.
Blend det sammen med sukkersiruppen indtil massen er glat og ensartet.
Det tager 2-3 minutter at få alle mangoens trævler helt blendet.
Hæld massen i isforme og frys dem ned.
Kiwi-is
- 300 g kiwi (ca. 8 stk)
- 80 g sukker
- 100g vand
- 30 g glykosesirup
- Skal af 1 lime.
Kom sukker, vand og glykosesirup i en kasserolle og kog det til sukkeret er opløst.
Afkøl siruppen lidt.
Skræl kiwi og kom dem i en blender sammen med limeskallen.
Blend det sammen med sukkersiruppen indtil massen er glat og ensartet.
Hæld massen i isforme og frys dem ned.