Kandiserede æbler

Opskrift på de klassiske æbler

De fleste kender kandiserede æbler som en ægte juleklassiker, men faktisk er den helt perfekt når efteråret banker på!

 

Det skal du bruge:

  • 6 æbler
  • 6 træspyd
  • 550 g sukker
  • 200 g vand
  • 40 g Glykosesirup
  • Rød pastafarve
  • Kokos
  • Krymmel

 

Sådan gør du:

Sæt æblerne på hver sin pind.

Kog vand, glykosesirup og rød pastafarve til det når en temperatur på 152 grader og tag så kasserollen af varmen.

Sæt kasserollen til side og lad den køle lidt af.

Når de små bobler i gryden begynder at forsvinde er du klar til at dyppe æblerne.

Dyb æblerne et ad gangen og lad dem kort dryppe af før du dypper dem i kokos eller krymmel.

Stil på bagepapir til de størkner.

Æblerne smager bedst samme dag som de er lavet.