Påskesalat med rejer og asparges
Perfekt til påskefrokosten
Skal der lidt nyt på påskebordet? Så er denne lækre påskesalat med rejer og asparges det perfekte indslag til påskefrokosten. Salaten fungerer godt som tilbehør til den klassiske påskemenu, og så har den en dejlig smag fra den hjemmelavede thousand island dressing. Velbekomme!
Det skal du bruge:
Til thousand island dressing
- 1 spsk creme fraiche 18%
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk tomatkoncentrat
- 1/2 rød peberfrugt
- 1 drueagurk
- 1 spsk lage fra drueagurkerne
- 1 knivspids sukker
- 1 knivspids salt
- 1 drys cayennepeber
- Lidt citronsaft
Til salat
- 250 g asparges
- 75 g salatmix af lidt grovere salater
- 150 g Salling håndpillede og kogte vannamai rejer
- 1/2 agurk
Sådan gør du:
Thousand island dressing
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend indtil dressingen er glat.
Kan også laves i en grov udgave hvor alt finthakkes og blandes.
Salat
Skyl alle grøntsager.
Bræk bunden af asparges.
Grill asparges på en meget varm grillpande eller på grillen.
Lad dem afkøle og skær dem i ca. 4 cm stykker.
Skær agurk i 1x1 cm stykker.
Bland salaten og agurk.
Top med grillede asparges og kogte rejer.
Hæld dressing udover.