Popcorn med smag
Karamelpopcorn:
- 75 g kerner pr portion popcorn
- 1 spsk olie
- 1 dl sukker
- 1 drys havsalt
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt sukkeret i en gryde med 2 spsk vand.
Når sukkeret er blevet lysebrunt og dufter af karamel blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Chokoladepopcorn:
- 75 g kerner pr portion popcorn
- 1 spsk olie
- 100 g Mørk chokolade
- 1 drys havsalt
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.
Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Hindbærpopcorn:
- 75 g kerner pr portion popcorn
- 1 spsk olie
- 100 g hvid chokolade
- 2 spsk frysetørret hindbær, blender til støv
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.
Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i sammen med hindbærstøvet.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.