Popcorn med smag

Karamelpopcorn:

  • 75 g kerner pr portion popcorn
  • 1 spsk olie
  • 1 dl sukker
  • 1 drys havsalt

Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.

Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.

Smelt sukkeret i en gryde med 2 spsk vand.

Når sukkeret er blevet lysebrunt og dufter af karamel blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.

Lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Chokoladepopcorn:

  • 75 g kerner pr portion popcorn
  • 1 spsk olie
  • 100 g Mørk chokolade
  • 1 drys havsalt

Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.

Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.

Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.

Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.

Lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Hindbærpopcorn:

  • 75 g kerner pr portion popcorn
  • 1 spsk olie
  • 100 g hvid chokolade
  • 2 spsk frysetørret hindbær, blender til støv

Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.

Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.

Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.

Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i sammen med hindbærstøvet.

Lad dem tørre på et stykke bagepapir.