Raclette appetizers og pizza
8 personer
Raclette er en sjov og anderledes måde at nyde sin middag sammen med gæsterne. Her bliver maden tilberedt på den elektriske grill direkte på spisebordet, hvor kød og grøntsager steges af på toppen, og ens ret kan bygges i de tilhørende små pander lige nedenunder. Med raclette kan man hver især kombinere lige præcis de ingredienser, man bedst selv kan lide, så man får retten lige, som man gerne vil have den. Raclette er også perfekt til nytårsaften, og her får du opskriften på både en forret og hovedret, som du og dine gæster kan hygge jer med i timevis.
Det skal du bruge:
- 1 pakke Princip Tigerrejer
- 200 g frisk tun
- 4 spsk soya
- 2 spsk sesamfrø
- Princip baguette
- Kryddersmør
- 140 g salling ØKO revet mozzarella
- 100 g salling ØKO gouda
- 150 g parmesanost
- 250 g Salling Mozzarella
- 2 pakker Princip Pinsa Dej
- 1 glas salling ØKO Pizzasauce
- 1 Princip Grøn Pesto
- 1 Princip Kalamata Oliventapenade
- 1 glas Princip Kalamon Oliven
- Frisk basilikum
- 125 g mini mozzarella
- 250 g Allure Cherrytomater
- Princip Balsamico Glaze
- 1 pk Princip Porcehetta i skiver
- 1 pk Princip prosciutto i skiver
- 1 pk Princip Salami i skiver
- 1 pk Princip Parmaskinke
- Blandede grøntsager til at stege og dyppe i ost
Sådan skal du gøre:
Sæt rejerne på spyd.
Skær tunen i tynde skiver og mariner i soya og sesamkerner.
Riv gouda og mozzerella i grove stykker, og skær parmesanost i tynde skiver.
Skær pinsadejen ud i firkanter, der passer ned i Raclette panderne.
Lav en tomatsalat af cherrytomater og mini mozzarella, og drys med salt, peber og basilikumblade.
Hæld lidt balsamico glaze over, og server sammen med resten af ingredienserne på bordet.
Nyd at bygge din egen pizza til de små pander, steg rejer og tun på panden sammen med grøntsager, smelt ost i panderne og rist et stykke brød med smør, eller dyp det i den smeltede ost.