Julemiddag Stafetten
SALLING PRINCIP JULESTAFETTEN
Følg med når Salling Princip og fire af Danmarks bedste madprofiler giver dig deres bud på en moderne treretters julemenu – og dagen-derpå-jule-restemad.
Se de fire opskrifter her og bliv inspireret til en lækker julemenu med Salling Princip lavet af @MiaEmiliePersson, @Englerod, @FrederikkeWaerens og @JonDanielEdlund
Velbekomme
HOVEDRET
Engle Rod har kreeret hovedretten
Johanne Mosgaard har lavet en plantebaseret julemenu med produkter fra Salling Princip. En skøn ret med masser af svampe, porrer, æbler, valnødder og Ingrid ærter pakket ind i butterdej. Du får her et bud på en plantebaseret julemenu - til dig der vil prøve noget nyt, dig der ikke spiser kød eller får besøg af én der ikke gør. Find opskriften her.
DESSERT
Frederikke Wærens har kreeret dessert
Frederikke Wærens har lavet en perfekt dessert at tilberede dagen inden, den skal serveres og den egner sig godt til at servere i portionsglas. Desserten kan derfor også meget nemt transporteres, hvis man er den, der har lovet at medbringe dessert til middagen. Find opskriften her.
DAGEN DERPÅ
Jon Daniel Edlun har kreeret en ret til dagen derpå
Jon Daniel Edlun har valgt at bruge julemiddagens rester til at lave en julesandwich. Han har brugt Confit de Canard fra Salling Princip, men man kan også sagtens bruge sine egne anderester – eller stegen. Dertil rødkålsrester, bløde, søde brød samt surt og salt. Jon anbefaler desuden Champignon- og trøffelpuré fra Salling Princip-serien. Find opskriften her.