Julemiddag Stafetten

SALLING PRINCIP JULESTAFETTEN

Følg med når Salling Princip og fire af Danmarks bedste madprofiler giver dig deres bud på en moderne treretters julemenu – og dagen-derpå-jule-restemad.

 

Se de fire opskrifter her og bliv inspireret til en læk­ker julemenu med Salling Princip lavet af @MiaEmi­liePersson, @Englerod, @FrederikkeWaerens og @JonDanielEdlund

 

Velbekomme

FORRET

Mia Emilie Persson har kreeret forreten

Mia Emilie Persson har lavet 3 slags bruschetta, som kan bruges til et godt alternativ til den klassiske julemad. Find opskriften her.

HOVEDRET

Engle Rod har kreeret hovedretten 

Johanne Mosgaard har lavet en plantebaseret julemenu med produkter fra Salling Princip. En skøn ret med masser af svampe, porrer, æbler, valnødder og Ingrid ærter pakket ind i butterdej. Du får her et bud på en plantebaseret julemenu - til dig der vil prøve noget nyt, dig der ikke spiser kød eller får besøg af én der ikke gør. Find opskriften her.

DESSERT

Frederikke Wærens har kreeret dessert 

Frederikke Wærens har lavet en perfekt dessert at tilberede dagen inden, den skal serveres og den egner sig godt til at servere i portionsglas. Desserten kan derfor også meget nemt transporteres, hvis man er den, der har lovet at medbringe dessert til middagen. Find opskriften her. 

DAGEN DERPÅ

Jon Daniel Edlun har kreeret en ret til dagen derpå 

Jon Daniel Edlun har valgt at bruge julemiddagens rester til at lave en julesandwich. Han har brugt Confit de Canard fra Salling Princip, men man kan også sagtens bruge sine egne anderester – eller stegen. Dertil rødkålsrester, bløde, søde brød samt surt og salt. Jon anbefaler desuden Champignon- og trøffelpuré fra Salling Princip-serien. Find opskriften her.

SALLING PRINCIP

Vi har samlet alle Salling Princip produkterne på BilkaToGo.dk

Tryk på linket og fyld i din indkøbskurv