Jon Daniel Edlun
Julesandwich af rester
Ingredienser
- Frisk snittet rødkål
- Evt. rødkålsrester fra julemiddagen
- Brioche Sandwich fra Salling Princip
- Champignon- og trøffelpuré fra Salling Princip
- Confit de Canard fra Salling Princip
- Aioli fra Salling Princip
- Salte kartoffelchips
- Syltede agurker i skiver
Fremgangsmåde
- Start med at riste brødet på begge sider.
- Snit frisk rødkål fint.
- Opvarm and og rødkålsrester (hvis du gerne vil have det lunt, ellers kan det også sagtens nydes koldt).
- Bland aioli med en smule champignon- og trøffelpuré og rør det sammen.
- Spred det ud over det ristede brød, top med både frisk rødkål og de lune rødkålsrester, andekød, syltede agurker og kartoffelchips.
- Et voila! Så er der nemt og lækkert lavet en julesandwich af rester <3
Se de andre opskrifter her
Hovedret
Engle Rod har kreeret hovedretten
Johanne Mosgaard har lavet en plantebaseret julemenu med produkter fra Salling Princip. En skøn ret med masser af svampe, porrer, æbler, valnødder og Ingrid ærter pakket ind i butterdej. Du får her et bud på en plantebaseret julemenu - til dig der vil prøve noget nyt, dig der ikke spiser kød eller får besøg af én der ikke gør. Find opskriften her.
Dessert
Frederikke Wærens har kreeret dessert
Frederikke Wærens har lavet en perfekt dessert at tilberede dagen inden, den skal serveres og den egner sig godt til at servere i portionsglas. Desserten kan derfor også meget nemt transporteres, hvis man er den, der har lovet at medbringe dessert til middagen. Find opskriften her.