Luigi Righetti
Amarone della Valpolicella
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Kraftig og intens – præcis som en Amarone skal være. Den er produceret på druerne Corvina, Molinara og Rondinella efter Appassimento-metoden, hvor druerne tørrer i fem måneder på bambusmåtter inden gæringen. Meget kompleks med duft af tørret frugt, moreller og søde krydderier. Utrolig rig og krydret smag med nuancer af blommer, svesker og noter af sort peber. Lang blød eftersmag. Et fremragende valg til and, gås, grillet/rødt kød og dyrevildt. Nyd den ved 16-18°C til.
Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.
Om producenten
Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.