Luigi Righetti

Amarone della Valpolicella

Kraftig og intens – præcis som en Amarone skal være. Den er produceret på druerne Corvina, Molinara og Rondin...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Kraftig og intens – præcis som en Amarone skal være. Den er produceret på druerne Corvina, Molinara og Rondinella efter Appassimento-metoden, hvor druerne tørrer i fem måneder på bambusmåtter inden gæringen. Meget kompleks med duft af tørret frugt, moreller og søde krydderier. Utrolig rig og krydret smag med nuancer af blommer, svesker og noter af sort peber. Lang blød eftersmag. Et fremragende valg til and, gås, grillet/rødt kød og dyrevildt. Nyd den ved 16-18°C til.

Om producenten


Righetti-vingården er beliggende i hjertet af Valpolicella, hvor den oprindelige kælder blev bygget af Angelo Righetti tilbage i 1909. Lige siden har vingården gået i arv i familien og har gennem generationer udviklet vin med stor passion.
Se mere