Masi
Campofiorin
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Campofiorin er rig på smag, kompleks og elegant. Den har en flot og mørk rubinrød vin, hvor både duft og smag er pakket med moreller og skovbær med klare noter af hindbær og chokolade. Den har en god længde og bløde tanniner. Vinen er produceret af områdets traditionelle Corvina og Rondinella druer, men også tilsat Oseleta. Druerne er behandlet efter Appassimento metoden, dvs. tørret som ved Amarone-fremstilling, hvilket er en teknik, der er forfinet af Masi. Den lagrer på små franske egefade, og resultatet er et virkelig dejligt glas, der nydes bedst ved 15-17°C til lyst fjerkræ, kalv, gris, pasta, pizza og dine yndlingsoste.
Paolo Baocani købte i 1772 vingården Vaio Dei Masi Verona, Italien. Vingården beholdt navnet Masi, og er siden ejet af efterkommere af Beocani – den bliver i dag drevet af 6. generation. De gamle vintraditioner bliver holdt i hævd kombineret med moderne teknologi, som resulterer i elegant og prestigefyldt vin.
Om producenten
Paolo Baocani købte i 1772 vingården Vaio Dei Masi Verona, Italien. Vingården beholdt navnet Masi, og er siden ejet af efterkommere af Beocani – den bliver i dag drevet af 6. generation. De gamle vintraditioner bliver holdt i hævd kombineret med moderne teknologi, som resulterer i elegant og prestigefyldt vin.