MontGras

Reserva Carmenére

Der er brugt nøje udvalgte og håndplukkede druer til denne klassiske Carménèrevin, og afhængig af årgang lagr...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Der er brugt nøje udvalgte og håndplukkede druer til denne klassiske Carménèrevin, og afhængig af årgang lagres 60-100% druerne på fransk og amerikansk eg i 6-12 måneder. Det resulterer i en vin, der er dyb rubinrød og har en krydret aroma med kerne af modne bær. Smagen er rund og frugtrig – intens og kompleks med noter af blommer og sort peber og med modne tanniner, der giver struktur og fylde. I eftersmagen er der tydelige noter af vanilje og eg fra fadlagringen. Det er en kraftig vin, der er går fint sammen med solide retter med and, gås, dyrevildt og grillet/rødt kød. Server den ved 16-18°C.

Om producenten


MontGras er et vinbrug med sjæl, der producerer verdensklasse vin fra bestemte områder i Chile. Brødrene Hernán og Eduardo Gras og deres partner Cristián Hartwig startede vinbruget i 1993, hvor de kombinerer høj teknologi med et talentfuldt team. MontGras har udviklet sig til at være en af de mest anerkendte vinproducenter i Chile, og MontGras-områdets store antal soltimer maksimerer druernes sukkerindhold og giver ekstra smag og aroma.
Se mere