MontGras
Reserva Carmenére
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Der er brugt nøje udvalgte og håndplukkede druer til denne klassiske Carménèrevin, og afhængig af årgang lagres 60-100% druerne på fransk og amerikansk eg i 6-12 måneder. Det resulterer i en vin, der er dyb rubinrød og har en krydret aroma med kerne af modne bær. Smagen er rund og frugtrig – intens og kompleks med noter af blommer og sort peber og med modne tanniner, der giver struktur og fylde. I eftersmagen er der tydelige noter af vanilje og eg fra fadlagringen. Det er en kraftig vin, der er går fint sammen med solide retter med and, gås, dyrevildt og grillet/rødt kød. Server den ved 16-18°C.
MontGras er et vinbrug med sjæl, der producerer verdensklasse vin fra bestemte områder i Chile. Brødrene Hernán og Eduardo Gras og deres partner Cristián Hartwig startede vinbruget i 1993, hvor de kombinerer høj teknologi med et talentfuldt team. MontGras har udviklet sig til at være en af de mest anerkendte vinproducenter i Chile, og MontGras-områdets store antal soltimer maksimerer druernes sukkerindhold og giver ekstra smag og aroma.
Om producenten
MontGras er et vinbrug med sjæl, der producerer verdensklasse vin fra bestemte områder i Chile. Brødrene Hernán og Eduardo Gras og deres partner Cristián Hartwig startede vinbruget i 1993, hvor de kombinerer høj teknologi med et talentfuldt team. MontGras har udviklet sig til at være en af de mest anerkendte vinproducenter i Chile, og MontGras-områdets store antal soltimer maksimerer druernes sukkerindhold og giver ekstra smag og aroma.